Hoofdmenu | Praktische levenskunst in 5 minuten »

27 april 2007

Reacties

Marc Vanleeuwe

Ik lees en geniet van ieder boek dat Jan Bommerez schrijft of bewerkt, en heb al vele lezingen en seminaries van hem bijgewoond.
De lastigste situaties zowel in het persoonlijke leven als in het bedrijfsleven vormen daarbij het uitgangspunt. Daarop laat hij zijn persoonlijke aanpak los: klare taal, diepe waarheden, originele combinaties van denkpatronen en daar bovenop een flinke dosis humor.
Hij begrijpt hoe het Leven in elkaar zit. De inzichten die ik dank zij hem heb verworven hebben mij op de vele kruispunten in het leven telkens de juiste richting getoond. Zijn logica is altijd opnieuw de kortste en meest moeiteloze weg naar succes.
Ik zet Jan Bommerez naast en tussen de allergrootsten.
Marc Vanleeuwe Gedelegeerd Bestuurder
Human Excellence nv Antwerpen.

Bommerez M.Thérèse

Jan is mijn broer, en ik ben fier

Peter Vossen

Een pracht van een weblog, die me het volgen waar lijkt.

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.