« De kredietcrisis - begin nu eens gewoon met wat meer aandacht! | Hoofdmenu | Vaar je eigen koers! - deel 1 »

21 april 2009

Reacties

Lucas van der Valk

Beste Astrid,

Hartelijk dank voor je reactie - echt een heel belangrijke en relevante vraag! Maar ook vreselijk moeilijk te beantwoorden. Het is namelijk gebleken een van de lastigste dingen te zijn aan anderen duidelijk uit te leggen wat voor jou zelf heel vanzelfsprekend is. Toch weet ik natuurlijk wel hoe ik dat doe, want ik doe het niet alleen, ik denk er ook regelmatig over na.
In mijn eerstvolgende blogje zal ik een tipje van de sluier oplichten. Nog heel even geduld dus.
Hartelijke groet,
Lucas

astrid kraal

ik zou graag eens wat meer lezen over : hoe begeleid je anderen bij het vinden van de eigen koers, hoe maak je een club medewerkers of individule medewerkers enthousiast voor zelf verantwoordelijkheid nemen en een koers vast stellen

Astrid Kraal

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.